home

Interieur Geenen

Ons interieuratelier maakt van je huis een echte thuis, waar het goed en gezellig wonen is. Dankzij sfeervolle keukens, badkamers en totaalinrichting.

Contacteer ons

Keukens, badkamers en totaalinterieur op maat

Elk interieur is anders. Klassiek, tijdloos, strak, modern, hip, trendy of retro, wij maken woondromen waar. Met passie, vakkundigheid en zin voor perfectie.

We bieden je een ruime keuze aan de beste materialen, een onbeperkt kleurenpalet en een uitgebreid assortiment aan elektrische en sanitaire toestellen. Goed voor jaren woonplezier.

Bekijk hoe wij werken

Interieuratelier

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd voor jou vrijmaken om vrijblijvend deskundig advies te verlenen.

Interieur Geenen

Elk project start met een gedetailleerd ontwerp en duidelijk advies. Dat doen we samen met jou tijdens het eerste gesprek. Daar maken we bij een lekkere koffie graag tijd voor.

Van opmeting tot installatie, wij garanderen een nauwkeurige opvolging en uitvoering volgens planning. We ‘ontzorgen’, tot alles naar wens is.

Meer over Interieur Geenen

Keukens

De geur van versie koffie en het aroma van specerijen zijn een feest voor de zintuigen.

Bekijk realisaties keukens
1/4

Badkamers

Een badkamer als een oase van wellness, heerlijk geurend en behaaglijk warm.

Bekijk realisaties badkamers
2/4

Projecten

Een nieuwe, hoogwaardige keuken hoeft niet altijd duur te zijn. Go low-budget.

Bekijk realisaties projecten
3/4

Totaalinterieur

Comfort en gezelligheid in huis dragen bij tot een goede levenskwaliteit.

Bekijk realisaties totaalinterieur
4/4

Recent nieuws

WIJ ZOEKEN EEN COMMERCIEEL ADVISEUR

13 oktober 2016

Functie : - verkopen kwalitatieve maatwerkkeukens en -kasten - ontwerpen van keukens en maatwerkmeubelen in Winner - prijsberekeningen en offertes Profiel : - beschikken over de nodige commerciële en klantgerichte vaardigheden - flexibel ingesteld - u bent technisch goed onderlegd en beschikt over voldoende materiaalkennis - relevante ervaring in interieursector is pluspunt - ervaring tekenprogramma Winner is pluspunt Aanbod : - werken in een dynamische en groeiende onderneming - een boeiende functie met afwisseling - interne opleiding - geen ...

Facebookwedstrijd 20-jaar Interieur Geenen

5 oktober 2016

Neem deel aan onze 20 jaar Interieur Geenen facebookwedstrijd en maak kans op een diner voor 4 personen in restaurant Fleur de Sel te Kasterlee twv € 675! Hoe deelnemen : Neem een leuke foto/selfie met onze NIEUWE logo op één van onze vrachtwagens, werfbordjes, vlaggenmasten.... Verstuur deze naar wedstrijd@interieur-geenen.be met duidelijke vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Wij plaatsen uw foto op onze facebookpagina en dan ...

Interieur Geenen, nieuwe website

12 september 2016

Onze website zit in een nieuw kleedje. Dankzij de vele foto’s krijg je een mooi beeld van de realisaties en mogelijkheden van Interieur Geenen. Maak alvast kennis met onze werkwijze en ons aanbod. Bekijk ook even de ruime keuze aan materialen en afwerking. Is je interesse gewekt? Kom dan zeker eens langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen je met ...

Uitvoering met oog voor detail

Welk project je ook voor ogen hebt, wij nemen de uitdaging aan. Van het kleinere maatwerk tot totaalprojecten. Van keuken en badkamer tot werkkamer, bibliotheek, bureau en dressing. Dankzij onze vakmannen zorgen wij steeds voor een perfecte uitvoering, met oog voor detail. En op onze sublieme service kan je rekenen.

Bekijk ons uitgebreid aanbod
1/4
2/4
3/4
4/4