Over ons maatwerk

Over ons

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw keuken. En dat start al bij het eerste gesprek. Wij luisteren naar je wensen en behoeften en geven hierbij duidelijk advies. Zo starten we samen aan jouw droom, met zin voor perfectie.

Van opmeting tot installatie, wij garanderen een nauwkeurige opvolging en uitvoering volgens planning. We ‘ontzorgen’, tot alles naar wens is. En we kunnen bogen op jarenlange ervaring!

Keukens en interieurprojecten sinds 1996

Interieur Geenen is onderdeel van Elst Keukens. Gegroeid uit de eenmanszaak van Kris Elst, die samen met Anja De Gruyter dit bedrijf in 1996 heeft opgestart. Anno 2016 zijn wij een volwassen KMO met 21 medewerkers. Leefkeukens en interieurprojecten worden volledig ontworpen en gerealiseerd in eigen huis.

Interieur Geenen beschikt over een uitgebreid en modern machinepark dat zowel geschikt is voor de privémarkt als voor professionele projectontwikkelaars. De klant staat hier centraal en alle wensen worden piekfijn uitgevoerd. Daar staan we voor. Altijd oog voor kwaliteit, binnen elk budget. Jouw dromen zijn bij ons in goede handen.

Bekijk onze werkwijze

Maatwerk met oog voor detail

Keukens, badkamers, dressings, maar ook voor de totaalinrichting van je woning, kantoor of winkel zijn wij de specialisten. Bekijk onze realisaties en mogelijkheden. Heb je nog een vraag over ons aanbod of wil je een afspraak maken, neem contact op.

Bekijk onze realisaties
1/4
2/4
3/4
4/4

Onze toonzalen en burelen zijn gesloten van 9 tem 12 mei.