onze-werkwijze

Onze werkwijze

Ontdek hoe onze vakmannen met de beste materialen in ons moderne interieuratelier van jouw keuken een droomkeuken maken. Met perfecte afwerking.

1/2
2/2

Wat is jouw droomkeuken?

In onze showroom vind je zeker de stijl die bij jou past. Modern, klassiek, trendy, retro. Onze toonzaal heeft het allemaal. Heb je vragen over de verschillende materialen? Onze adviseurs geven je duidelijke info en tonen je onze ruime keuze aan stalen in lakwerk, laminaat of andere afwerkingen. Je merkt meteen dat wij enkel met de beste materialen werken. Voor scharnieren, handgrepen en ander meubelbeslag hebben we topmerken in huis. Na je eerste bezoek gaan we aan de slag en maken we een mooi voorstel in 3D. Zo krijg je tijdens je tweede afspraak al een zeer duidelijk beeld van je toekomstige keuken. Ook de offerte ligt dan voor je klaar. Zo zijn we meteen klaar voor de volgende stap.

Contacteer ons
1/3
2/3
3/3

Wij ontwerpen je keuken

Tevreden over ons ontwerp en offerte? Prima, wij gaan meteen van start. De planning van je droomkeuken wordt opgesteld en je kookplaat, vaatwasmachine en alle andere toestellen en materialen worden besteld. We stellen een elektriciteitsplan op en komen bij jouw thuis alles vakkundig opmeten. We checken nog een laatste maal elke punt en komma en dan is je keuken klaar voor productie. Hier wordt jouw plan ‘vertaald’ voor onze vakmannen in het productieatelier. Met de modernste machines, in een ruimte van 1.200 m², verliezen ze geen enkel detail uit het oog en brengen ze jouw keuken tot leven.

Contacteer ons
1/4
2/4
3/4
4/4

Keukenafwerking op maat

Nu de kasten en deuren klaar zijn gaan we aan de slag met de losse elementen. Schouwen, kroonlijsten en consoles krijgen de afwerking die jij wenst en we doen dat met de beste zorgen. Onze vakmannen werken alles mooi af en verzagen de platen met de allernieuwste technieken. Zo hebben alle onderdelen van je keuken de juiste vorm en passen alle stukken en onderdelen perfect in elkaar. Je keuken is nu bijna klaar en de finalisering kan starten.

Contacteer ons
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Montage door vakmannen

Nu begint in ons modern atelier de echte afwerking. De randen van alle platen worden automatisch afgeplakt met PVC- of fineerbanden. In het atelier heeft elk onderdeel van de keuken zijn eigen barcode meegekregen. Zo kan er niets fout lopen en weet het boorstation meteen welke panelen waar geboord en gefreesd moeten worden. Tot slot worden alle onderdelen met de grootste precisie aan elkaar gelijmd. Onze vakmannen plaatsen de deuren en lades met de grootste zorg en onderwerpen je keuken nog aan een laatste check. Zo, die staat helemaal klaar om bij jou geplaatst te worden.

Contacteer ons
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Je droomkeuken van Interieur Geenen in huis

Nu volgt het moment suprême: de opbouw van je keuken bij jou thuis. Alle onderdelen worden met de grootste zorg vervoerd zodat ze geen enkele kans op beschadiging lopen. Onze medewerkers zijn echte vakmannen met  jarenlange ervaring. Zij weten precies hoe ze van jouw keuken een droomkeuken moeten maken. Eerst de onderste kasten, dan de bovenste kasten en daarna de deuren en laden. Dat ziet er al prima uit. De inbouwtoestellen maken het plaatje compleet. Alles wordt netjes aangesloten zodat het meteen klaar is voor gebruik. Hier staat hij dan, jouw droomkeuken. Het begin van vele jaren kookplezier en gezellige tafelmomenten. En wij starten morgen met veel voldoening aan onze volgende keuken.

Contacteer ons

Onze toonzalen en burelen zijn gesloten van 9 tem 12 mei.