home
1/4
home
2/4
home
3/4
home
4/4

Interieur Geenen

Ons interieuratelier maakt van je huis een echte thuis, waar het goed en gezellig wonen is. Dankzij sfeervolle keukens, badkamers en totaalinrichting.

Contacteer ons

Keukens, badkamers en totaalinterieur op maat

Mijn naam is Kris Elst en ik ben reeds sinds 1986 actief in de keuken- en interieursector. Mijn eerste kasten werden vervaardigd in mijn garage. Samen met mijn echtgenote Anja De Gruyter, een team van intussen 18 vakmensen en een supermodern eigen atelier, verzorgen wij uw totaalinrichting volledig OP MAAT. Elk interieur is anders. Klassiek, tijdloos, strak, modern, hip, trendy of retro, wij maken woondromen waar. Met passie, vakkundigheid en zin voor perfectie.

We bieden je een ruime keuze aan de beste materialen, een onbeperkt kleurenpalet en een uitgebreid assortiment aan elektrische en sanitaire toestellen. Goed voor jaren woonplezier.

Heb je reeds iets gezien in een interieurmagazine of elders, wij maken het voor u. Heeft u nog geen enkel idee welke richting u uit wilt met uw keuken of andere maatkasten? U kan bij ons terecht van ontwerp tot plaatsing. Ontdek onze werkwijze.

Bekijk hoe wij werken

Interieuratelier

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd voor jou vrijmaken om vrijblijvend deskundig advies te verlenen.

Interieur Geenen

Elk project start met een gedetailleerd ontwerp en duidelijk advies. Dat doen we samen met jou tijdens het eerste gesprek. Daar maken we bij een lekkere koffie graag tijd voor.

Van opmeting tot installatie, wij garanderen een nauwkeurige opvolging en uitvoering volgens planning. We ‘ontzorgen’, tot alles naar wens is.

Meer over Interieur Geenen

Keukens

De geur van versie koffie en het aroma van specerijen zijn een feest voor de zintuigen.

Bekijk realisaties keukens
1/4

Badkamers

Een badkamer als een oase van wellness, heerlijk geurend en behaaglijk warm.

Bekijk realisaties badkamers
2/4

Projecten

Een nieuwe, hoogwaardige keuken hoeft niet altijd duur te zijn. Go low-budget.

Bekijk realisaties projecten
3/4

Totaalinterieur

Comfort en gezelligheid in huis dragen bij tot een goede levenskwaliteit.

Bekijk realisaties totaalinterieur
4/4

Uitvoering met oog voor detail

Welk project je ook voor ogen hebt, wij nemen de uitdaging aan. Van het kleinere maatwerk tot totaalprojecten. Van keuken en badkamer tot werkkamer, bibliotheek, bureau en dressing. Dankzij onze vakmannen zorgen wij steeds voor een perfecte uitvoering, met oog voor detail. En op onze sublieme service kan je rekenen.

Bekijk ons uitgebreid aanbod
1/4
2/4
3/4
4/4

MAANDAG EN ZATERDAG OP AFSPRAAK